Оновлення та новини громади

17 Червня, 2021 р., 15:11
Старосамбірська ДПІ нагадує платникам про порядок використання програмного реєстратора розрахункових операцій (далі - ПРРО).
17 Червня, 2021 р., 15:10
Старосамбірська ДПІ звертає увагу, що подати декларацію з метою отримання податкової знижки мають право громадяни, які понесли витрати на користь вітчизняних закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти для компенсації вартості здобуття відповідної освіти такого платника податку та/або члена його сім'ї першого ступеня споріднення.
17 Червня, 2021 р., 15:09
Старосамбірська ДПІ інформує, що наказом Міністерства фінансів України від 27.04.2021 № 238 затверджена узагальнююча податкова консультація з деяких питань оподаткування ПДВ.
17 Червня, 2021 р., 15:08
Старосамбірська ДПІ нагадує платникам єдиного податку ІІ-IV груп про норми Податкового кодексу України в частині обов’язку застосування РРО або ПРРО. Зокрема при здійсненні торгівлі через мережу Інтернет. Така категорія платників, при реалізації товарів, в тому числі через мережу Інтернет у разі відправлення товарів поштою за умови післяплати із використанням послуги «накладений платіж», не застосовує РРО та/або ПРРО лише за умови, що обсяг доходу протягом календарного року не перевищує 220 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 01 січня податкового (звітного) року.            
17 Червня, 2021 р., 15:07
Днями у Старосамбірській ДПІ було проведено практикум (тренінг) з підприємцями щодо встановлення програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі ­ ПРРО) через Електронний кабінет платника податків.
16 Червня, 2021 р., 16:43
Старосамбірське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області інформує страхувальників та застрахованих осіб, що відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я від 01.06.2021 № 1066 „Деякі питання формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність та проведення їхньої перевірки” з червня 2021 деякі заклади охорони здоров’я починають роботу з формування та внесення медичних висновків про тимчасову непрацездатність до Реєстру медичних висновків в електронній системі охорони здоров’я згідно з Порядком формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність. Обіг паперових листків непрацездатності та призначення матеріального забезпечення від Фонду на перехідний період до 01 вересня 2021 року триває. Впровадження е-лікарняних унеможливить обіг фальсифікованих листків непрацездатності. Попередить випадки зловживань у закладах охорони здоров’я при видачі листків непрацездатності, дозволить виключити суб’єктивні помилки при оформленні листків непрацездатності, забезпечить медичних працівників достовірною інформацією згідно зі структурованими довідниками з їх автоматичним оновленням.
16 Червня, 2021 р., 10:49
https://rada.info/upload/users_files/04056019/4ff398b5930d894a001e6ba883fda67e.pdf
15 Червня, 2021 р., 17:39
#СБУ викрила на хабарі керівництво одного зі стратегічних підприємств Міноборони
15 Червня, 2021 р., 15:55
Під час організації та проведення екскурсій і подорожей Львівська ОДА рекомендує дотримуватись певних правил.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних