🔶 Під час Круглого столу, що відбувся 23 листопада 2023 року в Хирівській громаді, Робоча група з розроблення Стратегії розвитку активно взяла участь у презентації Стратегії розвитку до 2027 року та Плану заходів на 2024-2027. Зустріч також включала важливий етап залучення громадськості до обговорення та обміну думками щодо майбутнього розвитку громади.

🔶 Учасники Круглого столу включали представників різних сфер: Робоча група, організації громадянського суспільства (Пласт та Районне козацьке товариство «Прикарпатська Січ» м. Хирова), представники влади та місцевого самоврядування, експерти проекту USAID «ГОВЕРЛА», Сторонянська Ірина та Беновська Лілія. Вони активно обговорювали проєкти Стратегії та Плану дій, запроваджуючи режим "запитання – відповіді" для більш детального розуміння і обговорення важливих аспектів цих документів.

🔶 Особлива увага була приділена формуванню рекомендацій з урахуванням поглядів усіх стейкхолдерів для подальшого вдосконалення проєкту Стратегії розвитку та Плану заходів. Результати цієї роботи стануть важливим внеском у подальший розвиток Хирівської міської територіальної громади до 2027 року.

Презентаційні матеріали

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису