🔶17 жовтня 2023 у Хирівській громаді відбулося Третє Розширене Засідання Робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Хирівської територіальної громади до 2027 року. Засідання відбулося в рамках широкомасштабного плану розвитку міста, спрямованого на покращення якості життя місцевого населення.

🔶Головна мета засідання полягала у розробці Плану заходів для ефективної реалізації Стратегії розвитку Хирівської міської територіальної громади до 2027 року. Зустріч об'єднала представників Робочої групи та експертів проекту USAID «ГОВЕРЛА», Сторонянська Ірина та Беновська Лілія і начальник управління соціально-економічного розвитку Самбірської РДА Пупа Надія, які активно внесли свої пропозиції щодо розвитку громади.

🔶Під час засідання була проведена презентація напрацьованих технічних завдань для проєктів місцевого розвитку. Робоча група детально вислухала всі пропозиції та відзначила їх значущість для подальшого розвитку міста. Цей етап діяльності важливий для визначення конкретних завдань та пріоритетів на майбутнє.

🔶Учасники засідання також приділили багато часу обговоренню технічних завдань проєктів місцевого розвитку, спрямованих на забезпечення сталого росту та покращення умов життя громади. Цей обмін думками допоміг уточнити деталі і доробити проекти до подальшої імплементації.

🔶Завершальним етапом засідання була робота над критеріями відбору та ранжування ідей проектів місцевого розвитку. Ця діяльність допоможе визначити найперспективніші ідеї та проекти для включення до Плану заходів з реалізації Стратегії.

🔶Засідання виявилося продуктивним і конструктивним, підкреслюючи загальний інтерес і відданість учасників розвитку міста Хирів. Планується подальша робота над виконанням проектів та реалізацією Стратегії розвитку з метою покращення якості життя місцевого населення.

Презентаційні матеріали

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису