18 серпня відбулось перше засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Хирівської громади за участі USAID "Говерла"

Сторонянська Ірина - Керівник проекту, заступник директора з наукової роботи ДУ "Інститут регіональних досліджень ім. М.Долішнього НАН України", Беновська Лілія - експерт проекту, старший науковий співробітник ДУ "Інститут регіональних досліджень ім. М.Долішнього НАН України" #ЛіліяБеновська

🔸 Як вже повідомлялось раніше, Хирівська міська рада працює над розробкою Стратегії розвитку громади на період до 2027 року.

🔸 Нагадуємо, що Стратегія – це основний документ для реалізації соціально-економічного розвитку громади, який визначає напрямок розвитку громади, служить базою для розробки проєктів та програм. Основним завданням цього документу є досягнення довгострокових цілей розвитку.

🔸 Під час засідання члени робочої групи проаналізували загальну характеристику громади, ознайомилися з результатами проведеного анкетування думки мешканців Хирівської громади щодо пріоритетів розвитку громади.

🔸 Також у рамках засідання члени робочої групи працювали над SWOT-аналізом, а саме визначали внутрішні фактори (сильні та слабкі сторони) і зовнішні фактори (можливості та загрози розвитку громади). Під час роботи та обговорення SWOT-аналізу, присутні акцентували увагу на тому, що громада повинна максимально використати свої сильні сторони та працювати над мінімізацією слабких сторін, враховуючи наявні можливості та ймовірні загрози для розвитку громади.

🔸 Під час обговорень учасникам вдалося систематизувати свої напрацювання, які стануть основою для формулювання дерева цілей Стратегії розвитку громади та подальших кроків із її розробки.

🔸 Також повідомляємо, що усі бажаючі можуть долучитися до їх формування та висвітлити своє бачення проблем і перспектив розвитку нашої громади, подавши свої пропозиції до міської ради.

Дякуємо нашим Захисникам за можливість працювати💙💛
 

Фото без описуФото без описуФото без опису