ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ХИРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 

Дрова паливні твердих порід (ДК 021:2015- 03410000-7: Деревина;)

Інформація щодо обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 р. № 1266, що вносить зміни до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 року № 710

«Про ефективне використання державних коштів», Відділ освіти, культури, молоді та спорту Хирівської міської ради Самбірського району Львівської області (код ЄДРПОУ 43983888; адреса: вулиця Стуса, 24, м. Хирів, Самбірський район Львівська область, 82060) інформує про проведення відкритих торгів з особливостями на закупівлю дрова паливні твердих порід. Закупівля здійснюється відповідно Закону України «Про публічні закупівлі» та Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178.

Закупівля товару: Дрова паливні твердих порід (ДК 021:2015- 03410000-7 – Деревина (далі – Товар) проводиться за процедурою відкриті торгів з особливостями , КЕКВ 2275

«Оплата інших енергоносіїв та інших комунальних послуг».

Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-02-23-009132-a

Обґрунтування доцільності закупівлі Товару: закупівля проводиться для забезпечення шкіл (Відділу освіти, культури, молоді та спорту Хирівської міської ради Самбірського району Львівської області) дровами для опалення.

Обґрунтування обсягів закупівлі Товару: загальний обсяг закупівлі дров для опалення сформований, виходячи з наявної потреби.

Очікуваний обсяг закупівлі Товару: 438 м. куб.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 941 700 грн. (дев’ятсот сорок одна тисяча сімсот гривень 00 коп.).

Період поставки Товару: до 31 грудня 2023 року.

Місце поставки Товару:

  • ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО с.Старява (Львівська область, Старосамбірський район, с.Старява, вул. Івана Франка, 82) – 110 м³;
  • ЗЗСО І-ІІІ ст. ЗДО с.Скелівка (Львівська область, Старосамбірський район, с.Скелівка, вул. Центральна 150а) - 95 м³;
  • ЗЗСО І-ІІ ст.Велика Сушиця (Львівська область, Старосамбірський район, с.Велика Сушиця, вул. Центральна, 244) -82 м³;
  • ЗЗСО І-ІІ ст. Городовичі (Львівська область, Старосамбірський район, с.Городовичі, вул. Самбірська, 66а) – 65 м³;
  • ЗЗСО І-ІІ ст. Терло (Львівська область, Старосамбірський район, с.Терло, вул. Центральна, 149) – 33 м³;
  • ЗЗСО І-ІІ ст. Гуманець (Львівська область, Старосамбірський район, с.Гуманець, вул. І. Франка, 1) – 20 м³;
  • ЗЗСО І-ІІ ст. Лопушниця (Львівська область, Старосамбірський район, с.Лопушниця, вул. Івана Франка 102) – 33 м³.

 

 

 

 

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Кількість, м³

438 ( дрова твердих порід – 438)

Товщина, см

Від 15 см і більше

Довжина см

Не більше 400    

Відповідність стандартам / Оцінка відповідності

Вимоги ДСТУ, діючі стандарти і технічні умови (ТУ), встановлені чинним законодавством для товару даного виду

Наявність сучків та гілок

Дрова повинні бути очищенні від сучків

Допустимість наявності гнилі

Не допускається

Допустимість наявності кори

Допускається наявність кори

Вимоги до транспортування (доставки)

Автотранспортом Постачальника (Учасника).

Вимоги до приймання партії

Перерахунку на щільні метри кубічні.

 

Вимоги щодо якості продукції:

Товар повинен відповідати діючим державним стандартам, ТУ, іншим вимогам згідно чинного законодавства України.

Умови поставки товару: поставка товару повинна здійснюватися транспортом учасника - переможця торгів частинами, відповідно до заявок, наданих замовником.

 

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість предмета закупівлі, передбачена кошторисом та річним планом закупівель на 2023 рік, ґрунтується на всіх фактичних складових ціни та включає в себе вартість ціни на Товар, податки і збори, що сплачуються або мають бути сплачені, усіх інших витрат та згідно з вимогами чинного законодавства щодо формування ціни на відповідний товар. Розрахунок очікуваної вартості предмету закупівлі з урахуванням роз’яснення Мінекономіки «Щодо розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі» від 20.08.2019 р. № 3301-04/34980-06 та Примірної методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а також інфолиста Мінекономіки «Щодо передумов здійснення закупівель розпорядниками бюджетних коштів» від 10.09.2020 р. № 3304-04/55366-06, здійснювався замовником шляхом моніторингу середньо ринкових цін на деревину (Дрова паливні твердих порід, актуальних на момент моніторингу. Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про ціни товарів, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі на сайтах постачальників, в електронному каталозі, в електронній системі закупівель “ProZorro” щодо аналогічних закупівель.

 

 

Уповноважена особа                                                                                                         Ігор КАСЮХНИЧ