Шановні колеги!

 

Львівським обласним центром соціальних служб протягом багатьох років підтримуються партнерські відносини із Львівським міським благодійним фондом «Сестри Даліли», Громадською організацією «Асоціація рідкісного захворювання України - Легенева гіпертензія » щодо реалізації їх Кампанії «Крок життя», спрямованої на допомогу хворим із рідкісними захворюваннями – легенева гіпертензія, зменшення кількості пластику в навколишньому середовищі.

 Компанія «Крок життя» є безстроковою та полягає у зборі територіальними громадами пластикових корків від пляшок з-під води чи інших напоїв та їх передачі на підприємство із переробки вторинної сировини. Кошти, вилучені від здачі корків, перераховуються відповідним підприємством на рахунок ЛМБФ «Сестри Даліли» для здійснення статутної діяльності, купівлі необхідного медичного обладнання або життєво необхідних ліків хворим на легеневу гіпертензію.

З метою зменшення кількості пластику в навколишньому середовищі, а також допомоги хворим на легеневу гіпертензію, закликаємо долучитись до акції по збору пластикових корків. За детальною інформацією звертайтесь до координатора  за тел. 068-459-33-70 (Гулей Андрій).

Група у Facebook: https//www.facebook.com/groups/121409798483194/.

 

https://rada.info/upload/users_files/04056019/68f29b54597a184db0d16d37bebf1b0d.docx